Dressur


SSRK tilbyder undervisning indenfor dressur ved flere kompetente undervisere på faste dage. Det er også muligt at bruge andre undervisere i bestemte tidsrum, med forudgående aftale med bestyrelsen.

Astrid Gemal underviser onsdage - pris pr 30min: 450kr
Astrid er eksamineret berider og har et CV der taler for sig selv. Hun arbejder til dagligt ved Lone Bang, er selv aktiv rytter og sidst men ikke mindst er hun landstræner for de danske pararyttere. Astrid underviser på alle niveauer og får det bedste frem i både hest og rytter.

 

Sille Hastrup underviser tirsdage (andre dage efter aftale) - pris pr 30min: 300kr
Sille er eksamineret berider og er uddannet i 2014 hos Torben Frandsen i Tørring rideklub. Hun rider både spring og dressur, og har i dressur redet og uddannet heste til Grand Prix øvelser.  Hun tager altid udgangspunkt i den enkelte rytter og hest, og der arbejdes i en process ud fra ekvipagens niveau og ambitioner på at nå målet. 
Sille er opstaldet på SSRK og hun tilbyder derfor også ridning af hest/pony efter aftale. 

 

Eksterne undervisere

Ønsker man undervisning ved egen underviser er dette også muligt udenfor de ovenstående tidspunkter. Dvs. fortrinsvis fredag samt i weekenden. 

Hvis der ved uheld dobbelt bookes har Skaaupgaards faste underviser fortrinsret. – Hold jer derfor opdateret på facebooksiden. HUSK at melde al undervisning, på SSRK’s Facebookside (SSRK – Skaarupgaard Sportsrideklub), senest dagen før.

Ved eksterne undervisere skal der desuden betales 25kr undervisningsgebyr til klubben pr. elev pr. lektion. Mobilepay (nr. 27811) nummeret hænger i ridehallen og på udendørsbanen.