Vores heste


Blue

Tinker 13 år

Han er en utrolig kælen og madglad pony som rigtig gerne vil arbejde og gå fremad.

Tulle

Tinker 13 år

Tulle er en bestemt lille hest, som dog både kan gå med begynder samt rutinerede ryttere. Tulle elsker en tur i skoven med de andre rideskoleheste.

Milton

Blanding 17 år

Han er rideskolens ballademager som har en særlig plads i alles hjerter. Han er ufattelig madglad og siger aldrig nej til en godbid eller to.

Shadow

Tinker 13 år

Han er rideskolens charmetrold. En god rolig hest som både kan blive redet af en urutineret rytter og en mere erfaren rytter. Han er en favorit på staldgangen, da hans lange man og tykke hale indbyder til mange timers flet og nus.

Freya

Blanding 17 år

Hun er en pony der egner sig til de lidt mere erfarne ryttere, da hun kan være meget stædig. Hun er dog rolig og kælen på staldgangen, og vil meget gerne springe hvis hun får lov.

Thumber

Tinker 8 år

Thumber er ikke helt så rutineret i at være ridehest endnu, så han kræver en rutineret rytter. På staldgangen kan alle dog være med, hvor han elsker at blive striglet og nusset.

Beauty

Irish Cob 13 år

Beauty rides af de mere erfarne ryttere, da hun godt kan have sine egne meninger om tingene. På staldgangen er der til gengæld til mange timers grooming, hvor hendes lange man og hale indbyder til flotte frisurer.

Bastian

Fjordhest 20 år

Dream

Tinker 6 år

Yellow

Tinker 12 år

Grey girl

Irsk blanding 5 år